Joint Sales Workshop & Conference

March 29, 2019
Ramada Yellowhead
12  – 4 pm
 
Agenda

12 pm – Lunch

12:30 pm – Introduction and Opening Comments by Nizar (30 minutes)

1 pm – BILT and Prime: Jeff, Allan, and Basel (15 minutes)

1:15 pm – Consentia: Floyd and Adrian (15 minutes)

1:30 pm – Workshop on Market Segmentation (40 minutes)

2:10 pm – Break (10 minutes)

2:20 pm – Hospitality: Salima, Jonas and PJ (15 minutes)

2:35 pm – Jaffer Properties, PetroJaffer, Jaffer Consulting: Jan, Marivic, and Alim (15 minutes)

2:50 pm – Sales Team Workshop (40 minutes)

Breakout session amongst business groups, to strategize on cross-sell opportunities and presenting to the wider group for discussion.

3:30 pm – How to Sell by Jeff Gould (30 minutes)

4:00 pm – Wine and Cheese

FOLLOW US
CONTACT
  • Suite 200, 10133 - 97 Street NW   Edmonton AB  T5J 0L2
  • (780) - 429 - 1255
    M-F 09:00-17:00
  • info@jaffergroup.com
Newsletter

Jaffer Group Instagram
    Instagram Error :The access_token provided is invalid.
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google